Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Myytävänä-kyltit -tietoa

Mitä haluat myydä? Selkeä Myytävänä-kyltti kertoo ympäristölle, että jotakin on myytävänä. Auto, vene, talo tai ehkä huonekaluja – valitse, mitä aiot myydä.

Voit myös valita kyltin ulkonäön käyttämällä erilaisia värejä, muotoja ja materiaaleja.

Kirpputorilla voi käyttää itsetehtyjä paperilappuja myytävien tuotteiden merkitsemiseen. Mutta kun kyseessä on talo, auto tai muu arvokkaampi kohde, itse maalatut kyltit voivat antaa liian huolettoman vaikutelman. Käytä kyltteihin hieman aikaa ja lisää myyntimahdollisuuksiasi.

Video kiinnitystapa: pylväskiinnike


Myytävänä-kyltti – Huomioitavia seikkoja

Talo

Tavallisimpia Myytävänä-kylttejä ovat kyltit, joita käytetään talojen myynnissä. Välittäjillä on valmiita kylttejä, joita sijoitetaan asunnon läheisyyteen. Mikään ei kuitenkaan estä täydentämästä niitä itse suunnitelluilla kylteillä. Erityisen tärkeitä omat kyltit ovat silloin, kun talonsa aikoo myydä itse välityspalkkioiden säästämiseksi.

Kyltissä on hyvä mainita mahdollisesta välittäjästä ja näyttöajoista. Nykyisin kylteissä näkee myös QR-koodeja. Tällöin ohikulkijoiden on helppo lukea koodi älypuhelimillaan ja hankkia lisätietoja myytävästä asunnosta. 

Auto

Auton tuulilasiin ripustettu ”Myytävänä”-kyltti on tehokas tapa viestiä ympäristölle myytävästä autosta. Muista kertoa myös lisätietoja ja hinta äläkä unohda yhteystietoja. Tällaista kylttiä voisi verrata ilmoitukseen Keltaisessa pörssissä. Mitä selkeämmin tiedot ilmoitetaan, sitä suuremmalla todennäköisyydellä ostajaehdokkaat ottavat yhteyttä.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?