Tietoa COVID-19-pandemiasta: tuotantomme ja toimituksemme toimivat tavalliseen tapaan.

Lue lisää.

Aloita kyltin suunnittelu napsauttamalla tätä

Jääkaappimagneetit

Luo itse suunnittelemasi jääkaappimagneetti omalla tekstillä tai valitse valmiista malleistamme.

Asiakastyytyväisyystakuu
Alhaiset hinnat
Nopea toimitus
Yksinkertainen tilaus
Me kompensoimme ilmastovaikutuksemme!

Anna kodillesi persoonallinen ilme itse suunnitelluilla jääkaappimagneeteilla. Kylttimaatissa luot helposti persoonalliset halutun väriset, muotoiset ja kokoiset jääkaappimagneetit. Lataa kuvia tai lisää oma viesti, lainaus, sananlasku tai muu teksti. Magneettikylteistä on paljon apua. Ne ovat tosi käteviä, kun haluat kiinnittää erilaisia papereita, aikatauluja, ostoslistoja, muistilappuja tai kuvia jääkaappiin, mutta ne voivat toimia myös pienenä sisustusesineenä.

Kylttimaatissa voit suunnitella sellaiset jääkaappimagneetit kuin haluat. Haluatko pyöreän, nelikulmaisen vai hammastetun kyltin? Sinisen, punaisen vai keltaisen? Suunnittelusivulla on lukuisia mahdollisuuksia luoda juuri sellainen jääkaappimagneetti kuin haluat. Suunnittele kyltti, jossa vapaa teksti tai smiley tai kyltti, jossa lukee ”Muista” tai ”Osta”. Mahdollisuuksia on monia.

Korkealaatuiset jääkaappimagneetit

Vahvat magneettikylttimme koostuvat kokopeittävästä magneetista ja valmistetaan väridigitaalipainatuksella. Magneettimatossa on himmeä UV-suojattu pinta ja sen paksuus on 0,6 mm. Magneettien enimmäiskoko on 900 x 1500 mm ja minimikoko 10 x 30 mm. Muista kiinnittää magneettikyltti puhtaalle, kuivalle ja sileälle pinnalle parasta tartuntaa varten.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?