Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Vastaavia kategorioita

Magneetit -tietoa

Suunnittele yksilölliset magneetit verkossa. Tarjoamme magneetteja, joiden koko pinta on magneettinen. Suuren tartuntavoiman ansiosta ne kiinnittyvät hyvin ajoneuvoihin, jääkaappeihin, astianpesukoneisiin, valkotauluille ja muihin magneettisiin pintoihin.

Yksilölliset magneetit verkossa

Valmistamme yksilöllisiä magneetteja toiveidesi mukaan. Magneetteja voidaan käyttää kaikkeen, aina muistilappujen kiinnittämisestä jääkaappeihin yrityksesi mainostamiseen autossasi. Vahvat magneettimme soveltuvat erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön, ja ne on kiinnitettävä puhtaille, kuiville ja sileille pinnoille parhaan tartunnan varmistamiseksi.

Magneetit omalla painatuksella

Meiltä voit tilata magneetteja omalla painatuksella. Lataa logo tai kuva tai valitse Kylttiautomaatin kuvista. Valmistamme magneetit digitaalisella neliväripainatuksella parhaan tuloksen ja laadun takaamiseksi.

Magneetit - edullinen ja helppo tapa mainostaa

Haluatko esitellä yritystäsi ja saada sanan leviämään tai näyttää väliaikaisen tarjouksen? Magneettikyltti autoosi on kustannustehokas ja helppo tapa lisätä yrityksesi näkyvyyttä. Mainosta tuotetta, palvelua tai yritystäsi ja suunnittele magneettikyltti, jossa on nimesi, tietosi ja logosi, ja jonka voit kiinnittää suoraan autoosi.

Magneettien paksuus on 0,6 mm ja suurin tilattava koko on 900 x 1500 mm. Valitse muoto, koko, väri ja lataa haluamasi kuvat.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?