Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Autokyltit -tietoa

Yritykset käyttävät usein autokylttejä toimintansa mainostamiseen. Yksityishenkilöt suosivat yleensä autoissaan yksilöllisiä tai hauskoja kylttejä.

Yksilölliset autokyltit voivat mainostaa, tiedottaa tai jopa ilahduttaa muita tiellä liikkujia. Useimmiten nämä kyltit kiinnitetään imukupilla ikkunan sisäpuolelle. Voit tilata myös vinyylikylttejä, jotka voidaan kiinnittää auton ulkopuolelle tai ikkunan sisä- tai ulkopuolelle.

Video kiinnitystapa: vinyylitekstit


Suunnittele yksilöllisiä autokylttejä

Rekisterikilven irrottaminen tai muuttaminen on laitonta. Sitä vastoin kaikilla on oikeus kiinnittää autoonsa muita yksilöllisiä kylttejä. Kylttejä voi kiinnittää niin auton sisä- kuin ulkopuolellekin.

Mainos autossa 

Oman yrityksen markkinointi auton avulla on sekä tehokasta että edullista. Yksi mahdollisuus on käyttää imukupeilla kiinnitettäviä muovikylttejä, mutta paras ja tehokkain tapa on suoraan koriin liimattava vinyyliteksti. Vinyylitekstin etuna on, että se on yksinkertainen, edullinen ja joustava tapa mainostaa, ja lisäksi se on usein auton maalaamista kannattavampi vaihtoehto. 

Kun käytät autokylttejä mainostamiseen, tekstin on oltava melko suuri ja mainoksesta on käytävä ilmi yrityksen nimi ja toimiala sekä yhteystiedot.  

Hauskat autokyltit

Näissä autokylteissä on humoristisia elementtejä. Hauskoja kylttejä käytetään usein takalasissa. Niissä voi olla erilaisia tekstejä, kuten ”Jos näet lukea tämän, ajat liian lähellä” tai ”Sorry for driving so close in front of you”.

Myytävänä

Helppo tapa myydä autoa on kiinnittää takalasiin selkeä autokyltti, jossa on teksti ”Myytävänä” sekä hinta, puhelinnumero ja mahdollisesti myös sähköpostiosoite.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?