Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Yrityskyltit -tietoa

Näkyvyys on yrityksille erittäin tärkeää. Yrityksen ulkoseinässä oleva kyltti on hyvä tapa lisätä näkyvyyttä, mutta yrityskylteillä voi olla muitakin tehtäviä kuin näkyvyyden lisääminen.

Ne voivat opastaa reitin toimistoon ja yrityksen eri osastoille tai kertoa aukioloajoista, hinnoista tai ruokalistan sisällöstä. Yrityskylteillä on monia tehtäviä. Mihin sinä tarvitset kylttiä?

Yrityskylttejä eri tarkoituksiin

Näytä

Yrityksen kenties tärkein kyltti on iso kyltti, joka kertoo yrityksen nimen ja ehkä myös sen, mitä palveluja tai tuotteita yritys tarjoaa. Kyltissä on usein yrityksen logo, ja se kiinnitetään talon julkisivuun.

Kyltin koko ja materiaali voivat vaihdella sen mukaan, minkälaisessa ympäristössä yrityksen toimipaikka on. Ulkokäyttöön tarkoitettuihin yrityskyltteihin suositellaan materiaaliksi muovia, alumiinia tai akryyliä, koska ne kestävät sään vaihteluja ja tuulta muita materiaaleja huomattavasti paremmin. 

Opasta

Yrityskylttejä voidaan käyttää myös opastamiseen. Niillä voidaan kertoa, missä on sisäänkäynti, kuka toimistossa työskentelee ja mistä eri osastot löytyvät. Opastavia yrityskylttejä näkee hisseissä ja käytävillä sekä ovissa ja seinissä. Niiden tarkoitus on opastaa vieraat, asiakkaat tai potilaat oikeaan paikkaan. 

Tiedota

Monesti yrityskylttejä käytetään myös tiedotustarkoituksiin. Tällaisissa kylteissä voidaan kertoa esimerkiksi aukioloajoista tai kehottaa käyttämään suojavarusteita tietyllä alueella. Näiden kylttien suunnittelussa on lähdettävä liikkeelle siitä, mihin kyltit sijoitetaan, ja luoda sen jälkeen kyltti, joka erottuu selkeästi ja tavoittaa kohderyhmänsä.

Video kiinnitystapa: ruuvi

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?