Siirry pääsisältöön

Yritysasiakas? -20% alennus yli 500 € tilauksista - sales@kylttimax.fi

WC-kyltit

Muovikyltit kaiverrus, 80x80 mm, Teippi

€13.09

Hinta sis. ALV:n

Asiakastyytyväisyystakuu
Nopea toimitus

Tuotetiedot

Tyyppi:

Muovikyltit kaiverrus

Leveys:

80 mm

Korkeus:

80 mm

Paksuus:

1,6 mm

Kiinnitystapa:

Teippi

Tuotekuvaus

WC-kylttejä on hyvin monenlaisia. Julkisissa tiloissa käytetään erittäin neutraaleja, yksinomaan kirjaimilla WC varustettuja ja sukupuolen ilmaisevia kylttejä, kun taas kodeissa käytettävät kyltit ovat usein yksilöllisiä ja humoristisiakin.

WC-kylttiä suunnitellessa on syytä pitää muutama asia mielessä. Jos kyltti on tarkoitettu kodin kylpyhuoneeseen, estetiikan lisäksi on tärkeää, että kyltti sopii ympäristöön ja kodin tyyliin. Tällaisessa kyltissä käytetään usein koukeroisia kirjaimia tai humoristista tyyliä, mikä tekee siitä klassista WC-kylttiä yksilöllisemmän. Julkisissa ympäristöissä on tärkeämpää, että WC-kyltti on selkeä ja täyttää tehtävänsä – eli kertoo, missä WC sijaitsee.

Selkeitä WC-kylttejä symbolein

Julkisten tilojen WC-kylttien suunnittelussa kannattaa usein suosia kuvia ja kirjainyhdistelmää WC, jonka useimmat tuntevat. Näin myös pikkulasten ja vierasmaalaisten on helppo löytää nopeasti oikea ovi.

Useimmiten on tärkeä viestittää myös, kenelle eri WC-tilat on tarkoitettu. Tavallisimmin käytettäviä vaihtoehtoja ovat ”Miehet” ja ”Naiset”, joita voidaan täydentää housu- ja hameasuisilla hahmoilla. Mikään ei estä uhmaamasta sukupuolinormeja ja käyttämästä muita kuvioita tai jakoperiaatteita.

Sen sijaan inva-WC on syytä merkitä selkeästi; useimmin käytetty symboli on pyörätuoli. Hoitopöydän merkkinä käytetään yleensä symbolia, jossa on kuvattuna lapsi hoitopöydällä.

Video kiinnitystapa: ruuvi ja ruuvihattu

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?