Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Terveydenhuollon nimikyltit -tietoa

Hoidon lisäksi on tärkeää, että sairaalassa kävijä kokee kanssakäymisen sairaalan työntekijöiden kanssa miellyttäväksi ja henkilökohtaiseksi.

Nimikyltti kertoo potilaalle selkeästi, kuka häntä hoitaa – esimerkiksi onko kyseessä hoitaja vai lääkäri. Selkeiden nimikylttien ansiosta potilaan on helppo selvittää, mihin ammattiryhmään hänen kanssaan keskusteleva henkilö kuuluu ja mikä hänen nimensä on.

Tämä helpottaa myös tulevaa viestintää ja hoitoa. Kylttimaxin valikoimassa on sekä muovisia että puisia nimikylttejä. Valitse vaihtoehto, joka sopii parhaiten persoonaasi tai työpaikkaasi!

oon ja materiaalin lisäksi on kolme tärkeää asiaa, jotka on hyvä huomioida terveydenhuollon nimikylttien tai -laattojen suunnittelussa. 

Hoitohenkilökunnan nimikyltit

Teksti

Vaikka nimi on kyltin keskeisin tieto, myös ammattinimike on hyvä ilmoittaa selkeästi. Näin potilas saa varmuuden siitä, kuka tietoja antaa ja minkä ammattiryhmän edustajan puoleen hänen kannattaa kääntyä halutessaan lisätietoja. 

Symboli

Pieni symboli voi muuttaa persoonattoman ja muodollisen nimikyltin huomattavasti lempeämmän tuntuiseksi. Symboleita käytetään usein lasten parissa työskentelevien hoitajien nimikylteissä. Harrastuksesta kertova symboli voi myös olla hauska lisä. Jalkapallosymboli innokkaan jalkapalloharrastajan kyltissä voi synnyttää mielenkiintoisia keskusteluja potilaiden kanssa. 

Väri

Selkeyden vuoksi hoitohenkilöstön nimikylttien värit voidaan valita ammatin mukaan. Esimerkiksi sairaanhoitajien nimikyltit voivat olla sinisiä, lääkärien punaisia ja perushoitajien vihreitä. Tätä käytäntöä sovelletaan jo monissa sairaaloissa, ja potilaat ovat pitäneet siitä. Tarkista, mitä sääntöjä sinun työpaikallasi noudatetaan. 

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?