Siirry pääsisältöön

Yritysasiakas? -20% alennus yli 500 € tilauksista - sales@kylttimax.fi

Tervetuloakyltit

Muovikyltit kaiverrus, 150x70 mm

€14.19

Hinta sis. ALV:n

Asiakastyytyväisyystakuu
Nopea toimitus

Tuotetiedot

Tyyppi:

Muovikyltit kaiverrus

Leveys:

150 mm

Korkeus:

70 mm

Paksuus:

1,6 mm

Kiinnitystapa:

Ilman kiinnitystä

Tuotekuvaus

Olipa kyse sitten kodista, yrityksen toimipaikasta tai myymälästä, tervetulokyltillä on erittäin tärkeä tehtävä.

Tervetulokyltin on oltava yksilöllinen, ja sen pitää toivottaa vieras tai asiakas lämpimästi ja miellyttävästi tervetulleeksi. Usein tervetulokyltissä lukee vain ”Tervetuloa”, mutta lisäämällä kylttiin muuta tietoa siitä saa vieläkin yksilöllisemmän ja selkeämmän. Yritysympäristössä kyltissä kannattaa yleensä olla lisätietoja, kuten yrityksen nimi, osaston nimi tai toimistossa työskentelevän henkilön nimi.

Video kiinnitystapa: ruuvi


Tervetulokyltti – Tekstivaihtoehtoja 

Pelkkä ”Tervetuloa” saa jo kävijän tuntemaan olevansa toivottu vieras. Kyltistä voi tehdä selkeämmän ja yksilöllisemmän lisäämällä siihen myös muita tietoja. 

Nimi, sukunimi, ammatti 

Hammaslääkäriin on paljon mukavampi mennä, kun ovella lukee ”Tervetuloa hammaslääkäri J. Virtasen vastaanotolle” pelkän pieneen kylttiin painetun ”Tervetuloa”-toivotuksen asemasta.

Kodin tervetulokyltissä voi lukea joko pelkästään ”Tervetuloa” tai sen lisäksi myös perheen sukunimi tai etunimet ja sukunimi. Tämä tekee kyltistä tuttavallisemman ja vahvistaa vieraalle, että hän on tullut oikeaan paikkaan. 

Muu teksti 

Tervetulokyltin tekstinä voi olla myös toivotus tai muu sanonta. Tällaisia ovat esimerkiksi ”Oma koti kullan kallis” tai ”Kotini on linnani”. ”Tervetuloa”-sanan voi hyvin jättää kokonaan poiskin, jos kyltistä haluaa yksilöllisemmän.

Ravintoloissa näkee usein kylttejä, joissa lukee ”Tervetuloa – Odota pöytäänohjausta”. 

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?