Siirry pääsisältöön

Yritysasiakas? -20% alennus yli 500 € tilauksista - sales@kylttimax.fi

Kaksipuoliset kyltit

Kaksipuoliset kyltit, 300x150 mm, Alumiini, Riippuva

€75.79

Hinta sis. ALV:n

Asiakastyytyväisyystakuu
Nopea toimitus

Tuotetiedot

Tyyppi:

Kaksipuoliset kyltit

Leveys:

300 mm

Korkeus:

150 mm

Paksuus:

2 - 3 mm

Materiaali:

Alumiini

Kiinnitystapa:

Riippuva

Tuotekuvaus

Kaksipuoliset kyltit ovat loistava vaihtoehto sinulle, joka haluat molemmista suunnista näkyvän kyltin. Tarjoamme kaksipuolisia kylttejä alumiinista, muovista ja paperista/kartongista (Katz Display Board).

Teksti ja kuvat painetaan digitaalisesti kyltin pinnalle. Valittava materiaali riippuu kyltin käyttötarkoituksesta ja sijoituspaikasta. Valittavanasi on kolme erilaista materiaalia. Lue lisää.

Video kiinnitystapa: lippukiinnike


Katz Display Board – ympäristöystävällinen vaihtoehto

Katz Display Board on stabiili, edullinen ja ympäristöystävällinen materiaali, joka koostuu puukuituytimelle kiinnitetystä laatukartongista. Molemmat puolet on laminoitu ja varustettu tasaisella pintapaperilla (päälleliimattu pahvipohjainen, matta pinta) parasta värientoistoa varten. Kylttien paksuus on 2 mm ja ne painetaan digitaalipainolla.

Kaksipuolinen Katz Display Board sopii erinomaisesti sisäkyltiksi vaikka myymälöihin, messuille tai näyteikkunaan. Kevyt ja jäykkä materiaali on helppo ripustaa kattoon. Riippuvilla kylteillä saat viestisi perille myymälässä, messuilla tai markkinointitapahtumassa. Viesti herättää huomiota ja näkyy kahdesta suunnasta. Kylttiautomaatissa voit suunnitella kylttejä 700x1000 mm saakka.

Katz Display Board on ympäristöystävällistä paperia/kartonkia ja voidaan kierrättää poltettavana jätteenä. Levyt ovat PEFC-sertifioituja eivätkä ne sisällä mitään myrkyllisiä aineita.

Kaksipuoliset alumiinikyltit

Jos haluat kaksipuolisen alumiinimuovikyltin, voit valita sen helposti Kylttiautomaatissa. Kaksipuoliset kylttimme koostuvat alumiinikomposiitista (Gobond). Se on sandwichlevy, jonka pintakerrokset ovat 0,18 – 0,3 mm paksua alumiinia ja sisäosa on polyeteeniä. Levyn kokonaispaksuus on 3 mm ja tilattavat koot ovat 70 x 30 mm – 1400 x 1400 mm. Alumiinikomposiitti on edullinen vaihtoehto ja sopii erinomaisesti printti- ja näyttelymateriaaliksi, kun haluat kestävän kyltin myymälään tai toimistoon.

Kyltti sopii sekä sisään (sisustukseksi) että ulos. Kyltit ovat muiden alumiinikylttiemme tavoin korkealaatuisia, vaikka käyttöikä ulkona on hieman lyhyempi eli 3–5 vuotta. Valittavana harjattu alumiini, himmeä valkoinen tai värillinen. Kyltit voidaan ripustaa seinälle tai kiinnittää lippukiinnikkeeseemme. Valitse haluamasi kiinnitystapa Kylttiautomaatissa.

Kaksipuoliset väripainetut muovikyltit

Jos haluat kaksipuolisen muovikyltin, voit valita sen helposti Kylttiautomaatissa. Väripainetut muovikyltit ovat vaahdotettua PVC:tä (Forex). Se on edullinen vaihtoehto sinulle, joka etsit taipuisaa, melko jäykkää ja kevyttä materiaalia. Muovikylttien minimikoko on 70 x 30 mm ja maksimikoko 1000 x 1000 mm. Kaikkien kylttien paksuus on 3 mm. Nämä kyltit voidaan kiinnittää ruuvilla, teipillä, lippukiinnikkeellä tai riippuviksi. Väripainettuja muovikylttejä voidaan käyttää sisällä tai ulkona, mutta ne kestävät sisäkäytössä pitempään. Ulkokäytössä käyttöikä on noin 1–3 vuotta.

Käyttöalueet:

Kaksipuoliset kyltit ovat loistava vaihtoehto sinulle, joka haluat molemmista suunnista näkyvän kyltin. Kyltit voidaan ripustaa (koukulla tai ketjulla) tai kiinnittää lippukiinnikkeeseemme. Tavallisia käyttökohteita ovat opastuskyltit, katukyltit, myymäläkyltit, tiekyltit, messukyltit ym.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?