Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Hevoskyltit -tietoa

Hevoskylttiä voidaan käyttää hevosen nimikylttinä tai tallin varusteiden paikkojen merkitsemiseen järjestyksen säilyttämiseksi.

Hevoskyltti voi olla myös varoituskyltti, jolloin kyltti kehottaa tiellä liikkujia ajamaan varovasti, koska tiellä tai sen läheisyydessä voi olla hevosia. Olipa viestisi mikä tahansa, tässä voit suunnitella yksilöllisen hevoskyltin tarpeidesi mukaan.

Video kiinnitystapa: ruuvi


Erilaisia hevoskylttejä

Hevosen nimikyltti

Tavallisin hevoselle tarkoitettu kyltti on karsinaan kiinnitettävä nimikyltti. Sitä kutsutaan myös karsinakyltiksi. Hevosten nimikylttejä voidaan käyttää myös valjaiden, satuloiden ja muiden tallissa helposti sekoittuvien varusteiden merkintään. Yksilöllinen nimikyltti helpottaa hevosen ja varusteiden löytämistä. 

Hevoskuljetus

Lain mukaan hevoskuljetuksesta on kerrottava merkinnällä. Hevoskuljetuksesta kertovassa kyltissä on usein musta teksti keltaisella pohjalla. Jos kuljetus tapahtuu julkisilla teillä, on tärkeää, että kuljetusmerkintä täyttää tekstiä, väriä ja muotoa koskevat vaatimukset. 

Koulutus

Oman hevoskylttien ryhmänsä muodostavat kyltit, jotka opastavat tien koulutusalueelle, raviradalle tai tallille. Tällaiset kyltit ovat avuksi kävijöille, jotka eivät tunne aluetta ennestään. 

Varoitus

Joskus hevoskyltin tarkoituksena on varoittaa tiellä liikkujia esimerkiksi siitä, että tiellä kulkee hevosia tai hevospolku kulkee autotien poikki. Kyltti voi olla ulkonäöltään tavallinen varoituskyltti, jonka keskellä on hevosen varjokuva. Tähän ryhmään kuuluu myös perinteinen kehotuskyltti, joka kertoo tiellä liikkujille, että lähettyvillä voi liikkua ratsuhevosia. Tällaisessa kyltissä on sininen pohja ja kuvituksena valkoinen ratsastaja.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?