Ilmastokompensaatio

Kylttimax ja ympäristö

Ilmastokysymys on tällä hetkellä ajankohtaisempi kuin koskaan. Hiilidioksidin ja muiden kasvihuonekaasujen päästöjen aiheuttamat ilmastomuutokset ovat tällä hetkellä suuri ongelma, joka koskettaa monia yhteiskunnan osa-alueita. Me Kylttimaxissa kannamme ympäristövastuumme ja pyrimme määrätietoisesti ehkäisemään ja vähentämään ympäristövaikutustamme. Teemme sen kompensoimalla hiilidioksidipäästöjä, joita toimintamme aiheuttaa.

Ilmastokompensaatio

Ilmastokompensaatiomme tarkoittaa, että rahoitamme yhtä toimenpidettä oman organisaatiomme ulkopuolella. Toimenpiteen on vähennettävä päästöjä yhtä paljon kuin päästöt, joita kompensoimme. Näin päästöjen vähennys vähentää päästöjä jossakin muualla.

Me Kylttimaxissa laskemme vuosittain hiilidioksidipäästöjämme ja kompensoimme päästöjä, jota kylttien valmistuksesta ja kuljetuksesta aiheutuu. Ilmastokompensaatiossa kumppaninamme on Tricorona Climate Partner, yritys, joka auttaa muita yrityksiä ja organisaatioita kestävyys- ja ilmastovastuunsa hoitamisessa. Tricorona tarjoaa erilaisia päästöjä vähentäviä hankkeita.

Puiden istutus

Olemme valinneet ilmastokompensaatiomme välineeksi ”Tropical Mix” -puunistutushankkeen. Ainutlaatuista metsähanketta toteutetaan useissa Panaman maakunnissa, missä metsien häviäminen on iso ongelma. Hankkeen aikana on istutettu yli 1,9 miljoonaa puuta ja hiilidioksidipäästöt ovat vähentyneet noin 135 100 tonnilla. Hankkeella on Gold Standard -sertifiointi joka on ainoa yli 80 kansainvälisen ympäristöorganisaation hyväksymä sertifiointistandardi. Näihin organisaatioihin lukeutuvat muun muassa WWF International.

Jos haluat tietää enemmän Tricorona Climate Partnerista ja vastaavista ympäristöhankkeista, lue täältä.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?