Kylttimax-stipendi

Onko sinulla ratkaisu ilmaston lämpenemiseen, ihmisten stressaantunutta arkea helpottava idea ja pikkulasten vanhempien kuormitusta keventävä innovaatio? Hae Kylttimax-stipendiä!

Nuorena yrittäjä tiedämme, miten tärkeää on saada lisätukea idean toteuttamiseen. Haluamme auttaa sinua toteuttamaan toimeksiantosi tai projektisi! Rakastamme innovointia ja kaikki ideat ovat siksi tervetulleita!

Odotamme innolla näkevämme jännittäviä, luovia ja innovatiivisia ideoita ja ratkaisuja!

Miten se tapahtuu?

Ideasi voi olla fyysinen tuote, palvelu tai niiden yhdistelmä, menetelmä tai prosessi. Sisäinen raatimme nimeää stipendiaatin, jolle myönnetään 2000€ stipendi. Päätöksemme perustuu innovatiivisuuteen sekä siihen, miten toteutuskelpoinen ja jalostettu idea on.

Mitä hakemuksessa on oltava?

  • Idean tai ratkaisun kuvaus.
  • Perustelu, miksi sinä olet / te olette oikea ehdokas Kylttimax-stipendin saajaksi ja mihin stipendi käytetään.

Voit liittää kuvaukseesi tiedostoja, joissa sinulla on mahdollisuus kertoa ideastasi yksityiskohtaisemmin ja miten pitkälle olet päässyt.

Näin se tapahtuu:

Kuvaile ideasi mahdollisimman yksityiskohtaisesti ja hae stipendiä alla olevalla lomakkeella. Hakemuksesi on oltava perillä viimeistään 15.11.2019.

Valintaprosessi alkaa heti hakuajan päätyttyä 15. marraskuuta. Sisäinen raati arvioi hakemukset. Päätöksemme perustuu innovatiivisuuteen sekä siihen, miten toteutuskelpoinen ja jalostettu idea on.

Hakemusten hylkäys- ja hyväksymispäätökset lähetetään sähköpostitse viimeistään 15.12.2019.

Lähetä hakemuksesi täällä!


Tallennamme tietosi, kun lähetät meille hakemuksesi. Niitä ei käytetä markkinointitarkoituksiin. Lisätietoja löydät tietosuojakäytännöstämme.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?