Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Lapsikyltit -tietoa

Lapsikylttejä voidaan käyttää lukuisissa eri tilanteissa, joissa lapsia on lähettyvillä: kotona, autossa ja leikkipaikkojen läheisyydessä.

Luo yksilöllinen ja ainutlaatuinen lapsikyltti omien tarpeidesi ja malliesi mukaan. Voit myös antaa lapsen suunnitella itse oman huoneensa nimikyltin. Lapsikyltin voi suunnitella monin eri tavoin. Kaikki riippuu siitä, mihin se tulee ja mikä sen sanoma on.

Klassinen lapsikyltti on Lapsi autossa -kyltti, joka kertoo muille autoilijoille, että heidän on ajettava erityisen varovasti. Sen sijaan voidaan käyttää Baby On Board -kylttiä, joka kertoo saman asian. Suunnitellessasi yksilöllistä Lapsi autossa -kylttiä on syytä pitää mielessä muutama seikka, jotka ratkaisevat, sopiiko kyltti tarkoitukseensa. 

Video kiinnitystapa: ruuvi


Lapsi autossa -kyltti – Vinkkejä suunnitteluun 

Onko lapsikylttisi määrä olla pelkästään hauska tai kaunis, vai haluatko muiden tiellä liikkujien todellakin osoittavan huomaavaisuutta? Huomioi seuraavat asiat:

Teksti 

Pääasiassa kylteissä käytetään kahdenlaista tekstiä: joko ”Lapsi autossa” tai tavanomainen ”Baby on Board”. Näistä on tullut lähes standardeja, jotka tunnistetaan liikenteessä.

Persoonallisempiakin tekstivaihtoehtoja voi käyttää, esimerkiksi ”Arvokuljetus – lapsi autossa” tai urheiluaiheinen ”Baby Blue on Board”, joka viittaa jalkapalloseura Manchester Cityyn. Vieläkin yksilöllisempää vaikutelmaa tavoitteleva voi valita tekstiksi esimerkiksi ”Little Prince Onboard” tai vastaavan. On kuitenkin tärkeää, että sanoma ilmaistaan selkeästi ja että kyltistä ymmärtää nopeasti ja helposti, mitä se viestii. 

Väri

Lapsi autossa -kyltteihin on paljon värivaihtoehtoja, ja voit itse kylttiä suunnitellessasi valita sopivan väriyhdistelmän. Jos kylttejä käytetään varoitustarkoituksessa, on kuitenkin hyvä pitäytyä keltaisessa/oranssissa/punaisessa. Nämä värit ovat muutenkin yleisimpiä tällaisissa kylteissä. 

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?