Aloita kyltin suunnittelu napsauttamalla tätä

Kaksipuoliset kyltit

Kaksipuoliset kyltit ovat loistava vaihtoehto sinulle, joka haluat molemmista suunnista näkyvän kyltin. Valmistamme kaksipuolisia kylttejä alumiinista ja muovista. Teksti ja kuvat painetaan digitaalisesti kyltin pinnalle. Valittava materiaali riippuu kyltin käyttötarkoituksesta ja sijoituspaikasta.

Näytä lisää
Aloita kyltin suunnittelu

Kaksipuoliset alumiinikyltit

Jos haluat kaksipuolisen alumiinimuovikyltin, voit valita sen helposti Kylttiautomaatissa. Kaksipuoliset kylttimme koostuvat alumiinikomposiitista (Gobond). Se on sandwichlevy, jonka pintakerrokset ovat 0,18 – 0,3 mm paksua alumiinia ja sisäosa on polyeteeniä. Levyn kokonaispaksuus on 3 mm ja tilattavat koot ovat 70 x 30 mm – 1400 x 1400 mm. Alumiinikomposiitti on edullinen vaihtoehto ja sopii erinomaisesti printti- ja näyttelymateriaaliksi, kun haluat kestävän kyltin myymälään tai toimistoon.

Kyltti sopii sekä sisään (sisustukseksi) että ulos. Kyltit ovat muiden alumiinikylttiemme tavoin korkealaatuisia, vaikka käyttöikä ulkona on hieman lyhyempi eli 3–5 vuotta. Valittavana harjattu alumiini, himmeä valkoinen tai värillinen. Kyltit voidaan ripustaa seinälle tai kiinnittää lippukiinnikkeeseemme. Valitse haluamasi kiinnitystapa Kylttiautomaatissa.

Kaksipuoliset väripainetut muovikyltit

Jos haluat kaksipuolisen muovikyltin, voit valita sen helposti Kylttiautomaatissa. Väripainetut muovikyltit ovat vaahdotettua PVC:tä (Forex). Se on edullinen vaihtoehto sinulle, joka etsit taipuisaa, melko jäykkää ja kevyttä materiaalia. Muovikylttien minimikoko on 70 x 30 mm ja maksimikoko 1000 x 1000 mm. Kaikkien kylttien paksuus on 3 mm. Nämä kyltit voidaan kiinnittää ruuvilla, teipillä, lippukiinnikkeellä tai riippuviksi. Väripainettuja muovikylttejä voidaan käyttää sisällä tai ulkona, mutta ne kestävät sisäkäytössä pitempään. Ulkokäytössä käyttöikä on noin 1–3 vuotta.

Käyttöalueet:

Kaksipuoliset kyltit ovat loistava vaihtoehto sinulle, joka haluat molemmista suunnista näkyvän kyltin. Kyltit voidaan ripustaa (koukulla tai ketjulla) tai kiinnittää lippukiinnikkeeseemme. Tavallisia käyttökohteita ovat opastuskyltit, katukyltit, myymäläkyltit, tiekyltit, messukyltit ym.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?