Muovikyltit

Muovikylttiemme tekstit ja mahdolliset kuvat kaiverretaan laserilla. Kyltit ovat laadukkaita ja erittäin edullisia. Muovikylttejä käytetään sekä sisällä että ulkona, ja ulkokäytössäkin niiden käyttöikä on pitkä. 

Pienin tarjoamamme koko on 25 x 10 mm ja suurin 425 x 295 mm. Kaikki muovikyltit ovat 1,6 mm:n paksuisia. Kyltit valmistetaan kaksinkertaisesta muovilaminaatista. Ylempi kerros muodostaa kyltin pohjavärin, alempi tekstin värin. Kaikki väriyhdistelmät löytyvät Kylttiautomaatista, jossa voit valita kylteille myös erilaisia muotoja.

Muovikyltit voi kiinnittää tasaiseen pintaan ruuvilla, teipillä, ruuvilla ja teipillä, magneettiliuskalla tai imukupeilla. Ne voi myös ripustaa koukkuun tai piikkiin tai seinään kylttipidikkeeseen. Jos haluat asettaa kyltin pystyyn pöydälle, voit valita kiinnitystavaksi pöytätelineen.

Käyttöalueet

Kaiverretut muovikyltit ovat hyvä valinta useimpiin käyttötarkoituksiin. Jos kyltin on oltava suurempi kuin 425 x 295 mm tai jos kylttiin halutaan värikuva, suosittelemme muovikyltin sijaan alumiinikylttiä. Seuraavassa luetellaan joitakin muovikylttien tavallisimpia käyttötarkoituksia:

  • Ovikyltit Muovikyltit ovat edullisia, ja ne on helppo kiinnittää oveen joko teipillä, ruuveilla tai molemmilla.
  • Postilaatikon nimikyltit Muovikyltit käyvät postilaatikkoon hyvin, koska ne kestävät tuulta ja sadetta vuosien ajan. Yleisin kiinnitysmenetelmä on teippi.
  • Muoviset merkintäkyltit ovat edullinen ja siisti tapa luoda järjestystä. Niitä käytetään paljon sähkö- ja LVI-alan yrityksissä. Kiinnitykseksi riittää useimmiten teippi, mutta kyltit voi kiinnittää myös ruuveilla.
  • Nimikyltit valmistetaan useimmiten muovista, ja niille on tarjolla useita kiinnitystapoja.
  • Opastekylttejä käyttävät niin yksityishenkilöt, yritykset kuin organisaatiotkin. Muovikyltit ovat edullinen ja siisti tapa välittää tietoa.
Created with Fabric.js 1.7.9 WC

Muovikyltti

100x150 mm

€18.51 sis. ALV:n

Created with Fabric.js 1.7.9 Perhe Aaltonen Vuorimiehenkatu 20D Ei mainoksia, kiitos!

Muovikyltti

150x60 mm

€9.23 sis. ALV:n

Created with Fabric.js 1.7.9 ÄLÄ UNOHDA! Mobile Nyklar Lompakko Sammuttaa Smile at muukalainen

Muovikyltti

150x150 mm

€19.73 sis. ALV:n

Created with Fabric.js 1.7.9 Varo liikkuvia ajoneuvoja

Muovikyltti

210x295 mm

€52.56 sis. ALV:n

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?