Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Kirkkokyltit -tietoa

Konferenssikeskusten, hotellien ja yhdistysten tilojen lisäksi myös kirkoissa tarvitaan monenlaisia kylttejä. Kirkkokylteillä voidaan kertoa mm. aukioloajoista, järjestettävistä tapahtumista sekä WC- ja muiden tilojen sijainnista. Nykyisin kirkoissa on usein myös tiloja, joita vuokrataan konferensseja, häitä ja konsertteja varten.

 

Tällaisissa tapauksissa on erittäin tärkeä käyttää kylttejä, joista näissä tiloissa kävijät saavat lisätietoja.

Tarve kylttien käyttöön riippuu pitkälti kirkosta. Kirkon ikä ja kirkon tiloissa järjestettävät tapahtumat vaikuttavat merkittävästi kylttien tarpeeseen. Joka tapauksessa kylttejä voidaan käyttää niin kirkon ulko- kuin sisäpuolellakin.

Esimerkkejä kirkkokylteistä

Sisätiloissa

Toimisto, siivousvälinevarasto ja WC ovat joitakin niistä tiloista, jotka yleensä merkitään pienillä kylteillä. Kirkon sisäänkäynnin yhteydessä voi myös olla kyltti, jossa lukee ”Sulje matkapuhelimesi”. 

Ulko-ovessa

Erityisesti vanhoissa kirkoissa, jotka ovat suosittuja turistinähtävyyksiä, on yleensä ulko-ovessa kirkon aukioloajoista kertova kyltti. Uudemmissa kirkoissa sisäänkäynnin yhteydessä kerrotaan yleensä tulevista tapahtumista, joiden yhteydessä kirkko on avoinna yleisölle.  

Viitoita tie

Suomessa kirkkokyltit eivät ole kovin tavallisia, mutta Yhdysvalloissa ne ovat hyvin yleisiä. Siellä kyltit eivät kerro pelkästään kirkon aukioloajoista tai tapahtumista, vaan niissä voi olla jopa esimerkiksi poliittinen tai humoristinen sävy. Esimerkiksi Goodwood United Churchillä oli joskus kyltti, jossa luki: ”Free Coffee, Everlasting Life – Membership has it´s privileges”.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?