Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Kaupunkikyltit -tietoa

Jokainen keksii varmasti lukuisia syitä rakastaa omaa kotikaupunkiaan. Sykkipä sydämesi sitten Helsingille, Tampereelle, Turulle, Oululle tai jollekin muulle kaupungille, me tarjoamme mahdollisuuden suunnitella kyltin omalle kaupungillesi. Kylteissä on useita muoto- ja värivaihtoehtoja. Mikä kaupunki on lähellä sinun sydäntäsi?

Omaan kotikaupunkiinsa tai -paikkakuntaansa kohdistuvan kiintymyksen osoittaminen on aina paikallaan. Automatkalla on mukava näyttää muulle maailmalle, miten ylpeä on omasta alkuperästään. Kyltti voi usein toimia ”jäänmurtajana” kohdattaessa samasta kaupungista peräisin olevia henkilöitä.

Kaupunkikylttejä voi käyttää lähes missä tahansa kunnianosoituksena omalle kaupungille. Kyltti voi kertoa myös kiintymyksestä tiettyyn kaupunginosaan, varsinkin, jos kyse on suurkaupungista.

Oman kaupunkisi kyltti

Helsinki – ”I Love Helsinki”, ”Minä ♡ Helsinki” tai ”Rakasta Helsinkiä!”.  Vaihtoehtoja on monia kuten on kylttejäkin. Kaupunkikylttejä käytetään niin autoissa, asuntovaunuissa ja kesämökeillä kuin kodeissa ja työpaikoillakin. Niiden sanoma on aina yhtä selkeä.

Tampere – ”Suomen teatteripääkaupunki”, ”Suomen Manchester” tai yksinkertaisesti ja yksiselitteisesti ”Rakastan Tamperetta”. Suomen suurimmalla sisämaakaupungilla on useita lempinimiä kuten on monilla muillakin Suomen kaupungeilla. Osoita rakkautesi ”Rakastan Tamperetta” -kyltillä.

Tilaa kylttejä, jotka kertovat rakkaudestasi Helsinkiin, Tampereeseen, Turkuun tai vaikka New Yorkiin – mikä nyt oma lempikaupunkisi sattuukaan olemaan!

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?