Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

covid-19-kyltit -tietoa

On äärimmäisen tärkeää levittää tietoa yhteiskunnan kaikkiin osiin, eri kielillä ja eri kanavilla. Covid-19-kyltit selkeine toimintaohjeineen voivat tehdä eron.

Luo Kylttiautomaatissa omat koronakylttisi selventävine symboleineen ja kuvineen.

Nyt on äärimmäisen tärkeää pestä kädet, käyttää käsidesiä, yskiä ja aivastaa kyynärtaipeeseen ja säilyttää oikea suojaetäisyys.

Koronaviruksen tai covid-19-taudin leviämisen ehkäisemiseksi ja pysäyttämiseksi on tärkeää noudattaa viranomaisten ja WHO:n ohjeita ja suosituksia. 

Covid-19-kyltit

Koronakyltin tai covid-19-kyltin ulkonäkö voi vaihdella riippuen siitä, mitä haluat kertoa. Vastaanotossa ja sairaalassa vierasta tai potilasta voi sisäänkäynnissä odottaa covid-19-kyltti tai koronakyltti, jossa on teksti ”Jos sinulla on kuumetta, yskää tai muita hengitystieoireita, pyydämme sinua odottamaan ulkopuolella”.

WC-tiloissa voi olla covid-19-kylttejä, joissa selostetaan miten kädet pestään oikein tartuntavaaran pienentämiseksi. Selkeät kuvat voivat helpottaa viestin ymmärtämistä.

Voit luoda juuri sellaisen koronakyltin kuin haluat ja valita vapaasti materiaalin, värin, muodon, fontin sekä symbolit ja kuvat, jotka selkeyttävät ja helpottavat viestin ymmärtämistä. Luo oma kylttisi Kylttiautomaatissa.

Video kiinnitystapa: ruuvi ja ruuvihattu

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?