Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Ei mainoksia -kyltit -tietoa

On useita syitä laittaa "Ei mainoksia" -kyltti tai -tarra postilaatikkoon. Muun muassa ympäristön säästämiseksi ja paperijätteen vähentämiseksi. Suunnittele oma "Ei mainoksia" -kyltti tai -tarra ja vähennä mainosten määrää postilaatikossa.

Ei mainoksia” -kyltin tai -tarran kiinnittäminen oveen tai postilaatikkoon ei tarkoita, että vältyt kaikilta mainoksilta, vaikka mainosten määrä postilaatikossa vähenisi merkittävästi.

Sanomalehtiä, esitteitä ja osoitteellisia mainoksia tulee edelleen. Selkeällä "Ei mainoksia" -kyltillä tai -tarralla voit valita, mitkä mainokset haluat saada ja mitkä haluat välttää.

Video kiinnitystapa: teippi


Suunnittele personoidut “Ei mainoksia” -tarrat ja kyltit verkossa

Kylttimax.fi tarjoaa laajan valikoiman räätälöityjä "Ei mainoksia” -tarroja ja -kylttejä oveen tai postilaatikkoon. Tarramme ja muovikylttimme on helppo kiinnittää kuiville ja sileille pinnoille. Tilaa "Ei mainoksia" -kyltti itseliimautuvalla teipillä, jota voidaan käyttää sekä ulkona että sisällä.

Jos haluat yksinkertaisemman vaihtoehdon, voit suunnitella ”Ei mainoksia” -tarran, joka kestää sään ja tuulen ja on helppo kiinnittää ja irrottaa kaikilta mahdollisilta pinnoilta. Kylttiautomaatti tarjoaa tuhansia yhdistelmiä, joiden avulla voit suunnitella ainutlaatuisen "Ei mainoksia" -tarran tai -kyltin, jollaista ei tule muualla vastaan!

Ei kiitos mainoksille, mutta...

Kyllä kiitos ilmaisjakelulehdille 

Ilmaisjakelulehtiä ei lasketa mainoksiksi, joten ne voidaan jakaa kaikkiin kotitalouksiin. Tästä huolimatta monet rinnastavat ilmaisjakelulehdet mainoksiin, jolloin heidän valintansa on ”Ei mainoksia eikä ilmaisjakelulehtiä” -tyyppinen kyltti.

Yhteiskunnalliset tiedotteet 

Uskonnollisten yhteisöjen, poliittisten puolueiden ja kunnan/valtion tiedotteet eivät ole varsinaisesti mainoksia. Siksi tällaiset tiedotteet jaetaan yleensä myös niille, jotka ilmoittavat mainoskiellosta kyltillä. Siksi mainoskieltokylttiin ei tarvitse lisätä esimerkiksi tekstiä ”Tiedotteille kiitos”, koska ne jaetaan riippumatta kyltin sisällöstä. 

Osoitteelliset mainokset 

Jotkut haluavat kyltin, jossa on teksti ”Ei mainoksia, kiitos – Ei myöskään osoitteellista mainontaa”. Kiellon tarkoituksena on estää myös osoitteellisten mainosten jakaminen. Tällaisella kyltillä ei kuitenkaan ole mitään merkitystä, koska postinkantajien on jaettava asuntoon osoitetut lähetykset. Nimellä lähetettävän mainospostin voi estää rekisteröitymällä suoramainonnan rajoituspalveluun. Lisäksi kannattaa ottaa yhteyttä mainospostia lähettäviin yrityksiin. 

Mainoskuvastot 

Moni ei välitä saada postilaatikkoonsa mainoksia, mutta tiettyjen yritysten mainoskuvastot voivat silti olla haluttuja. Tällaisesta poikkeuksesta voi kertoa mainoskieltokyltissä erillisellä lisäyksellä.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?