Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Lisätietoa osoitekylteistä

Tilasin osoitekyltin näyttääkseni vierailleni, missä asun, ja tehdäkseni kiinteistöstä persoonallisen - se pieni lisä, joka puuttui muuton jälkeen".

Näin sanoo yksi monista asiakkaista, jotka ovat ostaneet meiltä osoitekylttejä. Tässä tapauksessa kyltissä oli muun muassa sukunimi, kadunnimi ja kadunnumero. Pisteenä i:n päälle hän osti myös yhteensopivan kyltin, jossa oli talon oma nimi.

 Kuten edellä mainittu asiakas, voit kiinnittää osoitekyltin tonttiasi rajaavaan aitaan. Voit myös hankkia osoitekyltin postilaatikkoosi tai vaikkapa julkisivuun. Yksityisillä teillä osoitekyltti voidaan sijoittaa myös pylvääseen varoittamaan autoilijoita siitä, millä tiellä he kulkevat. 

 Olipa tarkoituksesi mikä tahansa tai mihin tahansa haluatkin kiinnittää kyltin, meiltä löydät tarvitsemasi. Valitse useista eri materiaaleista ja kiinnitystavoista. Suosittelemme, että valitset materiaalin, joka kestää ulkona pitkään ja joka ei menetä väriään tai tartuntaansa. On myös hyvä, jos kyltti näkyy selvästi kadulta, varsinkin jos hälytysajoneuvojen on löydettävä se nopeasti. 

Täältä näet, mitkä materiaaleistamme soveltuvat osoitekyltteihin ja kestävät 7–10 vuotta ennen kuin värit, kiinnitys tai muu heikentyvät.

 Alumiinikyltit, leikatut kyltit, kaiverretut muovikyltit, vinyylitekstit ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut kyltit.

Osoitekyltti julkisivuun

Talon julkisivu on tavallinen paikka osoitekyltille. Usein sisäänkäynnin vieressä. Kyltissä voi olla talon numero, asukkaan nimi tai kadunnimi.

 Ehdotus aidan kylttimateriaaliksi: leikatut kyltit, alumiinikyltit, emaloidut alumiinikyltit, kaiverretut muovikyltit.

Osoitekyltti postilaatikkoon

Postilaatikoissa olevat osoitekyltit ovat pienempiä, ja niissä on yleensä nimi ja talon numero.

Ehdotus postilaatikon kylttimateriaaliksi: Ruostumaton teräs, kaiverrettu muovi tai vinyylitekstit.

Osoitekyltti aitaan

Aidassa olevat osoitekyltit voidaan nähdä esimerkiksi talon julkisivun täydentäjänä. Tässä voit olla hieman luovempi, antaa kiinteistölle nimen, kirjoittaa pienen viestin tai valita klassisen kadunnumeron ja nimen. 

Ehdotus aidan kylttimateriaaliksi: Alumiinikyltit, emaloidut alumiinikyltit, kaiverretut muovikyltit.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?