Siirry pääsisältöön

Yritysasiakas? -20% alennus yli 500 € tilauksista - sales@kylttimax.fi

Autotarrat

Tarrat, 190x46 mm, Vinyyli, Itsekiinnittyvä

€7.19

Hinta sis. ALV:n

Asiakastyytyväisyystakuu
Nopea toimitus

Tuotetiedot

Tyyppi:

Tarrat

Leveys:

190 mm

Korkeus:

46 mm

Paksuus:

0,175 mm (175µ)

Materiaali:

Vinyyli

Kiinnitystapa:

Itsekiinnittyvä

Tuotekuvaus

Tarjoamme laajan valikoiman tarroja kaikenlaisiin ajoneuvoihin. Luo helposti autotarroja millä tahansa suunnittelulla. Tarrojamme on helppo kiinnittää ja irrottaa.

Yksinkertainen, tehokas ja edullinen

Autotarrat ovat yksinkertainen, tehokas ja edullinen tapa markkinoida yritystäsi, kauppaa tai palvelua. Ne tekevät brändistäsi näkyvämmän potentiaalisille asiakkaille värin, muodon ja kuvan tai logon avulla, jotka voidaan helposti kiinnittää suoraan ajoneuvoon.

Itsekiinnittyvät vinyyliautotarrat nähdään usein yritysten autoissa, joissa yrityksen nimen ja logon sisällyttäminen tekee selväksi, kenelle auto kuuluu.

Suunnittele räätälöity autotarra

Räätälöidyt vinyyliautotarramme voidaan tilata värikkäällä tai läpinäkyvällä taustalla. Minne tarra on tarkoitus kiinnittää, määrittelee sinulle parhaan vaihtoehdon - monet kiinnittävät tarrojaan ikkunaan ja toiset auton ulkopuolelle. Suosittelemme valitsemaan autosi väristä poikkeavan taustavärin.

Käyttämällä suunnittelutyökaluamme voit valita haluamasi koon, värin ja muodon. Kuvatietokannastamme voit valita valmiita kuvia tai ladata oman motiivisi tai logosi luodaksesi juuri sellaisen tarra kuin haluat; se voisi olla kilpa-auton tarra, hauska auton tarra tai yrityksen logo.

Etsitkö muita räätälöityjä tarroja? Tutustu veneen tarroihimme, lattiatarroihimme, ja vinyylitekstit.

Kestävä materiaali

Tarrojamme on valmistettu itsekiinnittyvästä vinyylistä. Motiivi on painettu UV-tulostimella, joka takaa korkean laadun ja kestävyyden. Materiaali on tarkoitettu sekä sisä- että ulkokäyttöön ja kestää tuulta ja säätä.

Helppo kiinnittää

Voit kiinnittää autotarran autoosi seuraamalla alla olevia kolmea vaihetta. Lasta sisältyy tilaukseesi.

  • 1. Puhdista. Puhdista auton pinta, johon haluat kiinnittää tarra. Varmista, että pinta on kuiva, tasainen ja vapaa liasta ja rasvasta ennen kiinnitystä.
  • 2. Kiinnitä. Poista tarrosta suojaava kalvo ja kiinnitä tarra pintaan käyttäen tilaukseesi sisältyvää lastaa.
  • 3. Säädä. Varmista poistamalla kaikki ilmakuplat siirtämällä lastaa tarraa keskeltä sen ulkoreunaan, kunnes ilmakuplia ei ole enää jäljellä.

Sijoita minne tahansa autoon

Räätälöidyt siirtotarramme voidaan kiinnittää auton kaikkiin pintoihin. Ne voidaan kiinnittää suoraan auton oveen tai auton ikkunaan. Miten suunnittelet auton tarraasi riippuu siitä, minne se sijoitetaan.

Autotarrat voi tilata eri väreissä ja muodoissa. Voimme myös leikata tarrasi ääriviivojen mukaan, mikä on suosittu vaihtoehto, jos haluat logosi leikattuna haluamallasi tavalla.

Jos haluat vain tekstin tai kuvan ilman taustaa, sinun tulisi valita vinyyli-teksti. Vinyylistä leikattu teksti tai kuva on yhtä suosittu vaihtoehto autotarrojen kiinnittämiseen.

Usein kysytyt kysymykset

Miten kiinnitän tarra autolle?

Alhaisissa ulkolämpötiloissa on parasta lämmittää tarran kiinnityskohta. Voit käyttää lämpöpuhallinta tai hiustenkuivaajaa. Tarran tarttuvuus on parempi ja repeämisen riski on pienempi.

Aloita puhdistamalla pinta, johon haluat kiinnittää autosi tarroja. Jos pelkkä vesi ei riitä puhdistukseen, voit kokeilla astianpesuainetta. Varmista, että pinta on kuiva ja vapaa liasta ja rasvasta ennen kuin aloitat tarrojen kiinnityksen.

Poista varovasti tarraa suojannut kalvo. Käytä tilaukseesi sisältyvää lastaa ja raaputa varovasti tarraa sen keskeltä sen ulkoreunaan, jotta poistat mahdolliset nesteet tai ilmakuplat.

Voinko painattaa yritykseni logon tarralle?

Kyllä. Voit luoda räätälöityjä siirtotarroja, jotka tekevät brändistäsi tai yrityksestäsi näkyvämmän. Lataa motiivisi tai yrityksesi logo suoraan verkkosivuillemme ja suunnittele tarroja, jotka sopivat tarkalleen tarpeisiisi.

Voiko auton tarroja pestä?

Kyllä. Tarrojamme valmistetaan digitaalisella painatuksella ja niissä on suojaava laminaatti. Tämä tekee niistä kestäviä ja kestäviä, joten ne kestävät myös käynnin autopesulassa.

Kuinka poistan auton tarra?

Välttääksesi vaurioita auton maalipinnalle, tarra tulisi lämmittää ennen poistamista. Tämä voidaan tehdä hiustenkuivaajalla, joka vähentää maalin vaurioitumisen riskiä, tai lämpimällä vedellä. Yritä aluksi irrottaa tarra varovasti kulmista. Jos auton tarra ei irtoa, lisää lämpöä tai vettä.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?