Siirry pääsisältöön

Yritysasiakas? -20% alennus yli 500 € tilauksista - sales@kylttimax.fi

Palokyltit

Muovikyltit kaiverrus, 150x150 mm

€34.89

Hinta sis. ALV:n

Asiakastyytyväisyystakuu
Nopea toimitus

Tuotetiedot

Tyyppi:

Muovikyltit kaiverrus

Leveys:

150 mm

Korkeus:

150 mm

Paksuus:

1,6 mm

Kiinnitystapa:

Ilman kiinnitystä

Tuotekuvaus

Palokyltit ovat yrityksen tärkeimpiä opasteita. Samalla tavoin kuin jokaisessa yrityksessä on sammuttimia ja palovaroittimia, myös palokyltit tulisi olla itsestäänselvyys. Nämä opasteet osoittavat selvästi, missä esimerkiksi palo-ovet, sammuttimet, palohälyttimet, hätäuloskäynnit ja kokoontumispaikat sijaitsevat.

HUOM! Opasteemme eivät hehku pimeässä. Käytä niitä täydentämään hehkuvia opasteita tai paikoissa, joissa niiden ei tarvitse näkyä pimeässä.

Suunnittele palokyltti oikealla tekstillä

Jos tulipalo syttyy, on neljä tärkeää sanaa muistettavana: pelasta, varoita, hälytä ja sammuta. Näiden sanojen pohjalta on helppo tarkistaa, onko työpaikalla riittävästi palokylttejä.

Pelasta – Ensimmäinen askel tulipalon sattuessa on pelastaa ne, jotka ovat vaarassa. Onko lähin hätäuloskäynti selvästi merkitty? Varmista, että sekä poistumistiet että hätäuloskäynnit on asianmukaisesti merkitty turvallisuuskyltein.

Varoita – Seuraava askel on varoittaa kaikkia, jotka voivat joutua vaaraan. Myös heidän on pystyttävä paikantamaan nopeasti hätäuloskäynnit ja poistumistiet.

Hälytä – Suurilla työpaikoilla (etenkin teollisuudessa) on usein erityisiä hälytyspuhelimia. Ne on tarkoitettu henkilökunnan nopeaa yhteydenottoa varten sisäiseen pelastuspalveluun. Puhelimet tulisi varustaa selkeällä kyltillä.

Sammuta – Jos palo ei ole liian suuri, sitä voidaan yrittää sammuttaa sammutuspeitolla, sammutusletkulla tai sammuttimella. Nämä tulisi merkitä palokylteillä. Myös ensiapuvälineiden sijainti tulisi merkitä.

Kokoontumispaikkakyltti

Palokylttejä käytetään osoittamaan, missä varusteet, ensiapu ja kokoontumispaikat sijaitsevat. Kokoontumispaikkakyltti on tarkoitettu osoittamaan paikka, jossa ihmiset kokoontuvat hätätilanteessa. Kaikkien kokoontuminen yhteen paikkaan mahdollistaa henkilöstön tai palokunnan nopean henkilömäärän laskemisen ja varmistaa, ettei kukaan jää puuttumaan.

Kokoontumispaikkakyltti tulee asentaa näkyvälle paikalle kaikkien nähtäväksi. Tolppakiinnityksen avulla kyltti voidaan helposti asentaa muutaman metrin korkeuteen maanpinnasta. Tarjoamme myös valmiita palodekaaleja, joissa on kuvake ja teksti "kokoontumispaikka".

HUOM – Meillä ei ole hehkuvia palokylttejä

Tarjoamamme kyltit eivät hehku pimeässä. Ne ovat kuitenkin selkeän värisiä ja niissä on selvät symbolit, jotta ne ovat helppo nähdä ja ymmärtää niin kauan kuin tilassa on valoa. Jos paikka, johon kyltit on asennettu, pimenee, ne eivät näy yhtä hyvin kuin hehkuvat palokyltit. Käytä siksi näitä kylttejä täydennyksenä tai paikoissa, joissa niiden ei tarvitse näkyä pimeässä.

Ota meihin yhteyttä kysymysten ja ajatusten kanssa

Meillä on laaja valikoima palokylttejä. Joten olipa kyseessä palosammuttimien, palopeittojen, palohälyttimien, palopostien, hätäuloskäyntien tai muiden turvakylttien selkeästi merkitseminen, voit löytää ne meiltä. Jos et ole varma siitä, mitä juuri yrityksesi tarvitsee, voit ottaa meihin yhteyttä asiakaspalveluumme. Voit myös lähettää maksuttoman tarjouspyynnön. Saat tarjouksen sähköpostiisi vuorokauden kuluessa.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?