Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Julkisivukyltti yrityksellesi

Julkisivukyltti tai julkisivukoriste on erinomainen tapa tehdä brändisi näkyväksi ohikulkijoille. Iso tai pieni. Julkisivukyltti kertoo ja näyttää yrityksesi nimen yleisölle sekä läheltä että kaukaa. Lyhyesti sanottuna julkisivukyltit tekevät kiinteistöstäsi ainutlaatuisen toiveidesi mukaisesti.

Kylttiautomaatissa voit suunnitella oman julkisivukylttisi tarpeidesi mukaan. Päätät itse mm. materiaalin, tekstin, kuvan ja koon, jotta se sopii mahdollisimman hyvin sovelluksiisi ja yrityksen graafiseen profiiliin. Julkisivukylttimme ovat UV-kestäviä ja kestävät sekä tuulta että säätä.

Ennen julkisivukyltin tilaamista on tärkeää ottaa huomioon, että kaava-alueella suurten julkisivukylttien asentamiseen tarvitaan rakennuslupa. Ota yhteyttä oman kuntasi rakennuslautakuntaan selvittääksesi, mitä kiinteistösi osalta sovelletaan.

Mallin mukaan leikatut julkisivukyltit

Mallin mukaan leikatut julkisivukyltit ovat suosittu vaihtoehto näkyvyyden parantamiseksi. Mallin mukaan leikattujen kylttien koko voi olla 15–560 mm, joten se antaa sinulle mahdollisuuden lyödä yrityksesi leiman julkisivuun. Materiaali koostuu akryylimuovista, joka on naarmuuntumaton ja UV-suojattu, joten se sopii erinomaisesti ulkokäyttöön.

Julkisivunumero

Julkisivunumerot ovat numeroita, jotka laitetaan julkisivuun osoittamaan kiinteistön numeroa. Niiden on oltava selvästi näkyvissä ja erotuttava julkisivun väristä.

Voit valita mm. mallin mukaan leikatut kyltit, jotka kiinnitetään ruuveilla tai seinäkiinnikkeillä, tai emaloidut kyltit, joissa on yleensä valkoinen teksti sinisellä pohjalla. Jos etsit yksinkertaisempaa talonnumerokilpeä kotiisi, löydät myös sen meiltä.

Alumiiniset julkisivukyltit

Alumiininen tai peltinen julkisivukyltti on myös suosittu, koska materiaali on sekä kestävä että säänkestävä. Alumiinikyltin odotetaan kestävän noin 7–10 vuotta.

Koska yrityksen, myymälän tai muun kiinteistön julkisivukyltin on kestettävä sekä säätä että tuulta, tämä materiaali on erittäin hyvä vaihtoehto. Peltikylttien paksuus on vakiona 1,5 mm ja tilattavat koot ovat 70 x 30 mm – 2000 x 1200 mm.

Näin kiinnität kyltin ruuveilla


Julkisivukyltit akryylistä

Akryylikyltti tai pleksikyltti on yleensä hieman pienempi ja antaa asiakkaalle ammattimaisen vaikutelman. Akryylikyltit voidaan sijoittaa sekä sisä- että ulkotiloihin, ja niiden käyttöikä on pitkä. Yleisin käyttötapa akryylista valmistetulle julkisivukyltille on sijoittaa se suoraan sisäänkäynnin yhteyteen ja esitellä yritys asiakkaalle siellä.

Se on hyvä vaihtoehto, jos haluat antaa julkisivulle ylellisen ilmeen.

Julkisivukyltit muovista

Jos haluat muovisen julkisivukyltin, sinulla on hyvät mahdollisuudet muotoilla se tarpeidesi mukaan. Muovikyltit ovat myös UV-säteilyn kestäviä ja säänkestäviä. Muovikyltin etuna on ennen kaikkea sen paino ja monet valittavissa olevat kiinnitystavat.

Tee siitä tyylikkäämpi, helpompi ja selkeämpi - julkisivukyltit, julkisivunumerot tai julkisivukirjaimet ovat yhä yleisempiä taloissa ja kiinteistöissä. Helpota asiakkaan, vierailijan tai hälytysajoneuvojen kulkua koristelemalla kiinteistö julkisivukoristeella.

Kiinnitysmenetelmät – näin kiinnität julkisivukylttisi

Käytettävä kiinnitysmenetelmä riippuu paljolti siitä, millaisen julkisivukyltin haluat. Valittavana on mm. teippi, seinäkiinnike, ruuvi tai ruuvihattu.

Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten kiinnität julkisivukyltin kiinteistöösi, soita tai lähetä sähköpostia asiakaspalvelutiimillemme.

Pyydä tarjous julkisivukylteistä

Jos haluat lisätietoja tarjoamistamme mahdollisuuksista ja siitä, kuinka paljon julkisivukyltti voi maksaa, voit lähettää meille maksuttoman tarjouspyynnön. Olemme joustavia ja ratkaisukeskeisiä. Saat tarjouksen sähköpostiisi yhden työpäivän kuluessa tarjouspyynnön lähettämisestä.

Tarjouspyyntöön

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?