Ostoehdot

 

Yrityksen tiedot:

Juridinen nimi: SignMax AB

Y-tunnus: 2290515-0

ALV-nro: SE556756876001

Osoite: Box 21, SE-433 21 Partille, Sweden

Yleistä

Vahvistaessasi tilauksen hyväksyt ostoehtomme.

Emme solmi sopimusta alaikäisen kanssa ilman holhoojan hyväksyntää.

Tuote painetaan näytössä näkyvän mallin mukaan, emmekä vastaa kirjoitusvirheistä.

Sivulla esitetyt hinnat ovat euroina sekä arvonlisäveron kanssa että ilman. Viimeisessä vaiheessa ennen tilauksen vahvistusta näet maksettavan summan, joka sisältää arvonlisäveron.

Pidätämme oikeudet tilauksen keskeyttämiseen, mikäli asiakkaan omat kuvat eivät ole tarpeeksi korkealaatuisia valmistettaviksi, tai jos niissä on teknisiä virheitä.

Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin ilman edeltävää ilmoitusta. Suoritettu tilaus merkitsee, että hyväksyt nimen ja henkilötietojen tallennuksen asiakasrekisteriimme.

Kuljetusmaksu

Kuljetusmaksu on aina 3,7 euroa, joka sisältää arvonlisäveron.

Kylttimax.fi käyttää Postia toimittajana. Useimmat tilaukset lähetetään kirjeitse. Lähetyksen arvon ylittäessä 200 euroa paketin painon ollessa yli 2 kg, tilaus toimitetaan sen sijaan pakettina.

Yksityishenkilöiden paketti saapuu lähimpään postitoimipaikkaan, ja ilmoitus lähetetään kirjeitse.

Yrityspaketit toimitetaan ilmoitettuun toimitusosoitteeseen ilmoituksetta.

Toimitusaika Suomessa

Toimitamme kaiverretut muovikyltit, nimikyltit ja puukyltit 4-6 arkipäivässä. Alumiini- ja pleksilasikyltit, muovikyltit (väripainatetut), nimikyltit (väripainatetut), messinkikyltit, tarrat, banderollit, rullatelineet ja magneettikyltit toimitetaan 4-8 arkipäivässä. Vinyylitekstit toimitetaan 3-5 arkipäivässä.

Jos tilaukseksi ei odotetusta poiketen saavu perille, asiasta on ilmoitettava asiakaspalveluumme.

Henkilötiedot

Asioidessasi meillä ilmoitat henkilötietosi, kuten nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Tarvitsemme näitä tietoja voidaksemme toimittaa tilauksen sinulle, mutta myös mahdollisia valituksia ja myöhempiä tilauksia varten. Sähköpostiosoitetta voidaan käyttää uutiskirjeemme lähetykseen. Uutiskirjeen tilauksen voi helposti lopettaa.

Henkilötietolain mukaan asiakkaalla on oikeus tutustua rekisteröimiimme tietoihin. Emme luovuta henkilötietoja kolmannelle osapuolelle.

Maksaminen

Maksaminen tapahtuu laskulla tai maksukortilla. Laskulla maksettaessa summaan lisätään 4 euron toimitusmaksu, joka sisältää arvonlisäveron. Suorittamattomasta maksusta veloitetaan 5 euroa suuruinen muistutusmaksu sekä voimassa olevan lain mukainen viivästyskorko.

Voit maksaa turvallisesti kortilla. Adyen hoitaa maksusi turvallisella salauksella ja tarkkojen pankkinormien mukaan. Korttitietosi lähetetään suoraan pankkiin, eikä sen tietoja voi lukea kukaan muu kuin pankkisi. Tilauksesi vahvistetaan, kun napsautat kohtaa ”Tee tilaus loppuun”. Jos maksusi epäonnistuu, sinulla on mahdollisuus testata uudelleen tai muuttaa maksutapaa seuraavassa vaiheessa.

Yksityishenkilöiltä laskutetaan 24 % arvonlisävero. Voimassa olevan arvonlisänumeron ilmoittavilta yrityksiltä ei peritä arvonlisäveroa. Yrityksiltä jotka eivät merkitse voimassa olevaa arvonlisänumeroa, veloitetaan 24 % ei vähennyskelpoista ALV:a.

Palautus ja reklamaatio

Kun tilaus on valmistettu, luovumme katumisoikeudesta sen johdosta, että kyltit valmistetaan yksitellen asiakkaan toiveen mukaan. Jos tuote on jostakin syystä palautettava, pyydämme sinua ensin ottamaan yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoa.

Riita-asiat

Mahdollisissa riita-asioissa neuvomme tutustumaan paikallisiin määräyksiin.

Jos haluat käynnistää riita-asian käsittelyn tai kaipaat lisätietoja EC Online Dispute Resolution.

PDF

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?