Muovikyltit väripainatuksella

Tarjoamme muovikylttejä väripainatuksella. Muovikyltit ovat vaahtomaista PVC:tä, josta käytetään nimitystä Forex. Se on edullinen vaihtoehto niille, jotka kaipaavat helposti taivutettavaa, kohtalaisen jäykkää ja kevyttä materiaalia. Keveytensä ansiosta sillä on monia käyttöalueita. Vaahtomaisesta PVC:stä valmistettuja muovikylttejä käytetään usein mainoskyltteinä, yrityskyltteinä, toimistokyltteinä ja tiedostuskyltteinä ja toisinaan myös ovikyltteinä. Väripainatuksella varustettujen muovikylttien etuna on, että niihin voi painattaa digitaalisesti haluamansa tekstin, kuvan tai logon.

Muovikylttiemme minimikoko on 70 x 30 mm ja maksimikoko 1 000 x 1 000 mm. Kaikkien kylttien paksuus on 3 mm. Kyltit voi kiinnittää seinään tai muuhun sileään pintaan ruuveilla, kaksipuoliteipillä tai lippukiinnikkeellä. Kun kiinnitysmenetelmänä on ”riippuva”, kyltissä on reikä, josta sen voi kiinnittää seinään piikillä, ruuvilla tai koukulla.

Väripainatettuja muovikylttejämme voi käyttää sisällä ja ulkona, mutta sisällä ne kestävät käytössä pidempään. Jos etsit parempaa kestävyyttä ulkokäyttöön, suosittelemme kaiverrettuja muovikylttejä tai alumiinikylttejä. 

Kylttiautomaatissa voit suunnitella oman muovikyltin. Valitse haluamasi teksti ja lataa mieleisesi kuva. 

Käyttöalueet: 

Vaahtomaisesta PVC:stä valmistetut muovikyltit ovat suosittuja ja niitä voi käyttää lähes missä tahansa. Seuraavassa luetellaan tavallisimpia käyttöalueita.

  • Yrityskyltit, tiedotuskyltit, toimistokyltit tai mainoskyltit.
  • Keveytensä ansiosta muovikyltit sopivat esittelyyn messuilla tai myymälöiden ja laivojen sisustukseen.

 

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?